show it, tell it, sell it 

 

focussen op wat het belangrijkste is 

Wij produceren stylische en creatieve bewegende beelden en geven daarbij buitengewone service. 

Wij zijn allround creatieven gespecialiseerd in film. Dat betekent dat we niet alleen kunnen helpen met de uitvoer van film, maar dat we op verschillende fronten mee kunnen denken. Zo bedenken wij graag uiteenlopende concepten waardoor jouw bedrijf boven concurrenten uit zal steken. 

Daarnaast zijn wij gepassioneerde verhalenvertellers die elke creatieve uitdaging omarmen als een kans om anders te denken. Ons werk is gericht en vertelt het juiste verhaal in de juiste filmvorm. Daarbij proberen we altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

video is booming

Scroll maar eens door je Facebook tijdlijn. Je zult zien dat je bijna alleen maar video's tegen komt. Facebook is niet de enige die van video's houdt, video's zijn overal booming. Zorg ervoor dat je mee gaat met de tijd en opvalt. Volgens Frankwatching wordt zelfs voorspelt dat 75 procent van het totale internetverkeer van consumenten in 2019 uit video zal bestaan. Dus wil je jouw doelgroep echt bereiken dan is video the way to go!

In juni werkte ik intensief samen met Kelly en Jasmijn. In korte tijd maakten we vier filmpjes over inspirerende burgerinitiatieven in de provincie Utrecht èn interviewden we de verantwoordelijke gedeputeerde. Het resultaat mag er zijn: van elk initiatief een mooi portret van de activiteiten met lovende woorden van de gedeputeerde.

De samenwerking was perfect: professioneel, stevig waar nodig, met oog en oor voor de mensen voor en achter de initiatieven en mijn inbreng. En ook zeer ontspannen en gezellig: een aanrader!

"

1. You're going to look good!

2. Je krijgt zoveel creatieve input als je nodig hebt

3. De kijker zal zijn aandacht de hele film behouden. Waardoor jouw boodschap zeker binnenkomt

4. Je krijgt een sterke video waarmee je indruk maakt op je doelgroep

5. Samenwerken is een feestje

6. 'Goed' is niet goed genoeg

7. De offerte is het minimum, je krijgt altijd dat beetje extra

wij

beloven

dat

waarom gaan

voor girlpower?

The bigger 'picture'

Bij het maken van een film komen veel verschillende aspecten aan bod. Het creatieve proces, het technische verhaal, de productie en onverwachte omstandigheden. Voor jou is het belangrijk dat er uiteindelijk een mooi resultaat ontstaat en alles soepel en relax verloopt. Gelukkig kunnen wij multitasken to

the max.

Mooi, mooier, mooist

Vrouwen houden van dingen die mooi zijn. Daarbij komt ons oog voor detail om de hoek kijken. Kelly heeft een afgeronde styling opleiding en daar maken we gretig gebruik van. We zorgen dat alles er goed uitziet voor beeld. Hier en daar kunnen we dus best eens wat verbouwen. 

Wij weten hoe jij je voelt

Interview voor de camera geven, voice-over inspreken, of heel natuurlijk in je film rond paraderen? Jasmijn heeft zelf veel voor de camera gestaan en zorgt ervoor dat jij op een natuurlijke manier en met gemak voor de camera kan verschijnen.

team

Wij helpen je om jouw video idee tot leven te brengen - van het eerste concept tot en met je uiteindelijke videoproductie, ongeacht je budget en deadline. 

K

Kelly v. Helvoort

J

Jasmijn Deelen

Contact ons voor je volgende project!

Een match?

KVK: 66519195

BTW: 856591713B01

J: 06-20342134
K: 06-36189734

info@defilmmeisjes.nl

Volg ons

 

Je mag ons altijd whatsappen, bellen of facetimen. Ook buiten kantoortijden.