top of page

Professionele

video content

Of je nu opzoek bent naar een bedrijfsfilm, promofilm, social media content, commercial, aftermovie, instructievideo of iets anders; Filmmeisjes to the rescue!

Logo-beige.png

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Simpel: omdat je wilt opvallen, promoten, bedanken of laten zien. Van aftermovie en promofilm tot Insta-story en commercial; een video is dé manier om jezelf, je product of bedrijf in de kijker te
zetten. Wist je dat 64% van de mensen sneller een product koopt als ze er een video over hebben bekeken? En dat een video 1.200% váker wordt gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst?

Show it, tell it, sell it!

Social media – Snackable content 

 


Je promofilm of aftermovie in korte, catchy content voor online gieten? Slim! Zo wordt je film multi-inzetbaar. Denk: een video in drie Instastories verwerken, een korte versie voor Facebook of een IGTV met voice-over. Met onze social skills zorgen we ervoor dat je videoverhaal op álle kanalen
zendtijd claimt.

  •   Een raak videoverhaal
    ●  Creatief, enthousiast en nooit moe
    ●  Van concept tot montage
    ●  We werken niet voor maar mét onze klanten
    ●  Vandaag bellen, morgen draaien

Hier staan we voor

Zo werken we - En, actie!

Een pakkende video is meer dan een verzameling shots op een rij. Het begint allemaal met een goed verhaal. Wat wil je laten zien, waar gaat je doelgroep van watertanden? En dan: actie! De Filmmeisjes fiksen jouw film van A tot Z; van set tot styling, van plot tot props en ongeacht je deadline. We geloven in korte lijnen, snel schakelen en klare taal. Zo laten we iedere draaidag op rolletjes lopen. Dat we met z’n tweeën zijn, is nog bijzonder handig ook. Doe jij de close-ups? Pak ik de drone. Extra content nodig? Schieten we tijdens de draaidag óók een paar professionele product- of portretfoto’s.

portfolio

Portfolio 

Promofilms