• facebook
 • White Instagram Icon
 • White Vimeo Icon

professionele

video content

Of je nu opzoek bent naar een bedrijfsfilm, promofilm, social media content, commercial, aftermovie, instructievideo of iets anders; Filmmeisjes to the rescue!

De Filmmeisjes (logo) [white].png

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Simpel: omdat je wilt opvallen, promoten, bedanken of laten zien. Van aftermovie en promofilm tot Insta-story en commercial; een video is dé manier om jezelf, je product of bedrijf in de kijker te
zetten. Wist je dat 64% van de mensen sneller een product koopt als ze er een video over hebben bekeken? En dat een video 1.200% váker wordt gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding en tekst?

Show it, tell it, sell it!

Social media – Snackable content 

 


Je promofilm of aftermovie in korte, catchy content voor online gieten? Slim! Zo wordt je film multi-inzetbaar. Denk: een video in drie Instastories verwerken, een korte versie voor Facebook of een IGTV met voice-over. Met onze social skills zorgen we ervoor dat je videoverhaal op álle kanalen
zendtijd claimt.

patronen_golf-01_edited.jpg

Hier staan we voor

 •   Een raak videoverhaal
  ●  Creatief, enthousiast en nooit moe
  ●  Van concept tot montage
  ●  We werken niet voor maar mét onze klanten
  ●  Vandaag bellen, morgen draaien

Zo werken we - En, actie!

Een pakkende video is meer dan een verzameling shots op een rij. Het begint allemaal met een goed verhaal. Wat wil je laten zien, waar gaat je doelgroep van watertanden? En dan: actie! De Filmmeisjes fiksen jouw film van A tot Z; van set tot styling, van plot tot props en ongeacht je deadline. We geloven in korte lijnen, snel schakelen en klare taal. Zo laten we iedere draaidag op rolletjes lopen. Dat we met z’n tweeën zijn, is nog bijzonder handig ook. Doe jij de close-ups? Pak ik de drone. Extra content nodig? Schieten we tijdens de draaidag óók een paar professionele product- of portretfoto’s.

1/8
 

portfolio 

Promofilms

Conceptfilms

Social media content

Aftermovies

streep roze oranje-01.png

In juni werkte ik intensief samen met Kelly en Jasmijn. In korte tijd maakten we vier filmpjes over inspirerende burgerinitiatieven in de provincie Utrecht èn interviewden we de verantwoordelijke gedeputeerde. Het resultaat mag er zijn: van elk initiatief een mooi portret van de activiteiten met lovende woorden van de gedeputeerde.

De samenwerking was perfect: professioneel, stevig waar nodig, met oog en oor voor de mensen voor en achter de initiatieven en mijn inbreng. En ook zeer ontspannen en gezellig: een aanrader!

Mirjam  - Provincie Utrecht

aanhalingstekens-16.png

achter de camera

Al meer dan vijftien jaar vriendinnen, sinds vijf jaar compagnons. Met een creatieve studie op zak en een gezamenlijke liefde voor plaatjes en montages, vonden we elkaar in 2015 achter de camera. Als De Filmmeisjes visualiseren we verhalen sindsdien in ijzersterke video’s, altijd met een creatieve insteek. Dat doen we voor grote namen en kleine bazen - van Hunkemöller tot klusbedrijf op de hoek.

U vraagt, wij draaien.

DSC02015a%20(542).00_00_06_08_edited.jpg

06 36 18 97 34

K

Kelly v. Helvoort

DSC02015a%20(542).00_00_35_15_edited.jpg

06 20 34 21 34 

j

Jasmijn Deelen

onze klanten:

hunkemoller wit.png
collie wit.png
kruidvat-logo-png-1_wit.png
Shoeby_wit.png
oracle.png
logo_Tekengebied 1.png
wereldmuseum.png
locaties.nl.png
Provincie-Utrecht-Cover-Logo.png
douglas.png
W2W-ver_500x500_wit.png
woonexpress-logo-wit.png
Zwijsen-College_zetmmaarheelklein.png
Logo_MAN_wit.png

en nog veel meer...

Neem contact op

Jouw product of dienst in de hoofdrol zetten? Wij weten hoe!

 
 • Facebook
 • Instagram
 • Vimeo - Black Circle

K: 06 36 18 97 34          info@defilmmeisjes.nl          J: 06 20 34 21 34

Je mag ons altijd appen of bellen. Ook buiten kantoortijden.

KVK: 66519195     |     Algemene Voorwaarden     |     BTW: 856591713B01