Kelly

Het leukste vind ik dat we op veel verschillende plaatsen komen. Verschillende mensen ontmoeten en hier mooie banden uit ontstaan. Het is fantastisch om de liefde tussen anderen van zo dichtbij op zijn puurst te mogen ervaren. Waar ik voldoening uit haal is dat we die tijd kunnen vangen. Dat wij de meest mooie herinnering kunnen verzorgen voor een bruidspaar. En zo zorgen dat ze nog jaren kunnen nagenieten.

DSC02015a (542).00_00_35_15.Still006.jpg

Jasmijn

Het is super dat ik samen met Kelly mijn grootste passie kan uitoefenen. Wij hebben aan één blik voldoende, zijn echt op elkaar afgestemd en willen/doen precies hetzelfde. Ons motto; twinning is winning. Ik houdt van gekke/leuke/bijzondere dingen die gebeuren. Wij kunnen elkaar dan aankijken en zien het enthousiasme in elkaars ogen. We kunnen echt immens vrolijk worden van die gave shots die we dan gevangen hebben.  En oja, I like confetti! Hoe meer hoe beter!

 ‘Ahww’, ‘haha’ en ‘wauw’. Dat zijn de drie basis-ingrediënten die wij altijd toepassen. Wij gaan alleen voor het allerbeste om zo te zorgen voor de ultieme herbeleving van ieder liefdesverhaal. De traan van je vader, het onderonsje tussen je vriendinnen en je moeder die vertelt hoe mooi je bent; in onze films zie en hoor je het allemaal terug.

Dat we niet met één, maar met twee Filmmeisjes zijn, brengt onze films tot een hoger niveau. Zo kunnen we ons ’s morgens opsplitsen waardoor we zowel bij de bruid als bij de bruidegom kunnen zijn. Daarnaast vullen we elkaar aan met onze eigen specialiteit. De één filmt in totaal, de ander doet de close-ups. De één maakt dronebeelden en de ander filmt vanaf de grond. Zo kunnen we in de montage een naadloze afwisseling maken tussen verschillende standpunten. Die combinatie van beeld en geluid, emotie, vreugde en verbazing maakt dat je je trouwdag levensecht herbeleeft!

 

Al meer dan 12 jaar zijn wij vriendinnen. Ondertussen ook collega's. Nadat we allebei een creatieve studie afgerond hadden vonden we elkaar in het maken van films.  Ondertussen zijn we al weer zo'n 4,5 jaar up and running. 

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - White Circle

De Filmmeisjes               info@defilmmeisjes.nl               KvK nummer: 66519195

K: 06 36 18 97 34         |         Den Bosch         |        J: 06 20 34 21 34   

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Vimeo Icon