top of page

Beste trouwfilm van 2018!

November 2017.

Het was een frisse dinsdagmiddag. Kelly en ik zijn samen in Breda centrum. We zijn aan het shoppen voor een 'werkpakske'. Een leuke outfit waarin we bruiloften kunnen filmen. Mooi, praktisch, netjes en niet te opvallend. Dat is altijd een hele uitdaging en daar gaan dan ook meestal heel wat shop uurtjes in zitten. Het enige resultaat wat we meestal behalen is een simpel t-shirtje wat we uiteindelijk nog niet voor werk kunnen gebruiken. Zo ook deze dag.

Als we zoals gewoonlijk weer niets kunnen vinden zakt de moed een beetje in onze schoenen. We besluiten onszelf op te vrolijken met wat eten. We bestellen één broodje filet americain. Op het moment dat ik vraag of hij door tweeën gesneden kan worden wordt ik gebeld. Kelly blijft staan en ik loop naar buiten. Ik had Bruidmedia aan de lijn.

"Jullie zijn genomineerd voor de Beste Bruidsfoto & Film Award 2018" zegt de mevrouw aan de andere kant van de lijn. Ik ben flabbergasted. Mijn antwoord "Oh.... echt? Oh.. cool". Super droog en er verschijnen wat vraagtekens om mij heen. Het is namelijk nog maar november en ik weet dat de genomineerde 15 januari bekend gemaakt zullen worden, maar het is pas november? Het kwartje valt nog niet helemaal.

Kelly komt aanlopen met twee halve broodjes. Ik fluister terwijl ik nog aan het bellen ben tegen haar dat we genomineerd zijn. Haar mond valt open... bijna tot aan haar knieën. Ik nog steeds flabbergasted niet wetende wat ik moet zeggen kijk naar Kelly. Ze maakt handgebaren naar me dat ik wat enthousiaster moet doen. Ik gehoorzaam en nadat ik heb laten merken dat we super mega blij zijn nadert het einde van het gesprek.

What has just happened ?! We kletsen nog even na en beginnen te springen als twee blije konijntjes.

Nou blijkt dus dat 15 januari de datum is waarop de nominaties aan het grote publiek bekend gemaakt zullen worden. Maar dat wij het nu al te horen krijgen. Tijdens het telefoon gesprek heb ik gevist naar wie onze (4) tegenstanders zijn. Dat mochten ze nog niet vertellen en moeten dus nog wachten tot januari.

15 januari 2018.

Om 09:00 uur worden alle genomineerde bekend gemaakt worden. Uiteraard zitten wij ook met smart voor de computer te wachten. Zodra de genomineerde bekend zijn gemaakt bellen we elkaar op. We zitten namelijk in een pool met 4 heeeele goede tegenstanders. De TOP van Nederland kunnen we wel zeggen. Wat een eer dat we hier tussen mogen staan!

De race is nu begonnen en de uitslag wordt op 28 mei tijdens een gala avond bekend gemaakt. Tot die tijd is het zaak voor ons om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Game is on!

Wil jij ook dat wij kans maken op de titel 'Beste Trouwfilm van 2018" help ons dan door te stemmen via: www.bffa.nl/stemmen

Dit is de genomineerde film: https://vimeo.com/237374723

We keep you up to date!

x Jasmijn

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page