top of page

Same Day Edit + voorbeeld

Regelmatig worden wij gevraagd of wij ook een Same Day Edit kunnen maken. Het antwoord is JA!

Wat is een Same Day Edit?

Een Same Day Edit is een korte trouwfilm (compilatie) van de trouwdag die 's avonds op het feest al afgespeeld kan worden. Zo kunnen alle (avond)gasten meegenieten van hoe de trouwdag is geweest. In deze film zitten de mooiste en belangrijkste momenten van de dag verwerkt.

Waarom?

Deze film kan bijvoorbeeld dienen als opening van de avond, handig voor als jezelf geen openingsdans wil doen. Of als entertainment van de avond.

Hoe doen we dat?

Na de taart en toast splitsen wij ons op. Één van ons gaat editen en de ander zal door gaan met het vastleggen van de dag. Tijdens de borrel en het avondeten wordt er dus nog steeds gefilmd door 1 filmmeisjes en dat is voldoende. Het maken van een Same Day Edit heeft dus geen invloed op de vastlegging van de dag. Mochten er tijdens het diner speeches of stukjes zijn dan springt diegene die aan het editen is bij om dit ook mee te filmen. Zo worden deze belangrijke momenten toch met 2 camera's vastgelegd.

Lengte van de film gaat in overleg. Afhankelijk van de avondindeling en spanningsboog van de gasten :P

Showtime!

Het is een magische moment wanneer het bruidspaar op de dag zelf al terug kan zien hoe de dag is geweest (mindf*ck!). De gasten vinden het geweldig en er zal dus ook nog even over door gepraat worden!

Dit is de Same Day Edit die wij afgelopen weekend maakte voor Jorden & Merel, hun bruiloft vond plaats in Eindhoven.

Een Same Day Edit kost €299,-

Comentários


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page